Επικοινωνία

Οι ομάδες μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να εξετάσουν όλα τα αιτήματα που μας υποβάλλονται. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τους συντάκτες για να προτείνετε τη διενέργεια ενός ελέγχου γεγονότων, να σχολιάσετε ή να επισημάνετε ένα λάθος, σας προσκαλούμε να υποβάλετε το μήνυμά σας στην παρακάτω φόρμα.

Μπορείτε να υποβάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο που πιστεύετε ότι χρειάζεται επαλήθευση (φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώσεις πολιτικών/δημόσιων προσώπων κ.λπ.) στην παρακάτω φόρμα.

Λάβετε υπόψη σας ότι οι ομάδες fact-checking του AFP επαληθεύουν μόνο γεγονότα σχετικά με ζητήματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον, και όχι απόψεις ή πεποιθήσεις. Η έλλειψη αδιάσειστων και διασταυρωμένων στοιχείων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αδυναμία δημοσίευσης ενός άρθρου ελέγχου γεγονότων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε τους ισχυρισμούς που θα ερευνήσουμε εδώ.

Θεωρούμε ότι αιτήματα που αποτελούν προϊόντα φαντασίας, είναι αβάσιμα, προσβλητικά, απειλητικά ή προφανώς συντονισμένα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) δεν απαιτούν απάντηση από εμάς.

Δεν θα υπάρξει απάντηση σε αιτήματα για εργασία στο AFP που υποβάλλονται μέσω αυτής της φόρμας.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίαςστον κεντρικό ιστότοπο του AFP για άλλα ερωτήματα (για να μοιραστείτε πληροφορίες, να εγγραφείτε, να αγοράσετε μια φωτογραφία κ.λπ.)

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Η ομάδα fact-checking του AFP